Nyanyi "Ting Ting Tang Ting" Pun Sedap - Lagu Baru Dato' Sri Siti Nurhaliza

Salam buat semua pembaca Blog CakapSini.lah hari ini. Harap anda semua dalam keadaan sihat. Untuk hari ini, Del nak kongsi serba sedikit mengenai tajuk di atas. Ianya berkenaan dengan lagu terbaru Dato' Sri Siti Nurhaliza. 
Siapa yang tak kenal dengan penyanyi no 1 Malaysia dengan suaranya yang begitu mencuri tumpuan. Kali ini, Dato' Sri Siti baru sahaja mengeluarkan single terbarunya yang bertajuk "Comel Pipi Merah".

Dengar kata, lagu ini ditujukan khas buat anak beliau yang bakal keluar tak lama lagi. Untung anak dia, keluar-keluar sudah ada lagu khas untuk dia. Lagu yang mudah dan senang untuk diikuti kanak-kanak, sangat sesuai untuk didengari setiap peringkat umur. Manalah tahu, rasa-rasa anak anda semua susah nak tidur boleh la dendangkan lagu ini. 

 "Ting Ting Tang Ting" antara bait-bait lirik yang ada pada lagu Comel Pipi Merah. Yang Sebenarnya Del dengar lagu ini buat pertama kalinya di corong radio. Sambil-sambil memandu, tiba-tiba terkeluar pula lagu ini. Memang mencuri tumpuan Del masa memandu.

Sekiranya anda ingin mendengar bagaimana lagu Comel Pipi Merah, di bawah ini Del sediakan rakaman daripada laman sesawang youtube. Harap anda semua terhibur. Buat Dato' Siti Nurhaliza, Del ucapkan tahniah buat beliau dan selamat melahirkan zuriat yang comel. Untuk lirik lagu Comel Pipi Merah ini, nanti Del akan kongsikan kepada anda semua.

0 Comments