Follow & Like

follow me on pinterest find us on facebook follow us on instagram follow me on twitter follow me on youtube

Thursday, 3 May 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa


Bila diajak atau dijemput sendiri oleh pemilik blog Siqahiqa untuk sertai segmen 'Giveaway' terbarunya sudah pasti Del tidak akan mengecewakannya. Demi tujuan untuk mengeratkan silaturahim antara blogger jadi Del sedia untuk membantu memeriahkan lagi segmen ini.

Seronok pula, bila melihat hadiah yang ditawarkan oleh Siqahiqa ni. Semuanya barangan berjenama!. Sesiapa yang dapat tu kira beruntung dan berterima kasih buat pemilik blogger manis ni. Walaupun tarikh penyertaan sudah nak tiba penghujungnya, namun Del masih lagi gigih untuk sertai segmen ini. Mula penyertaan daripada 13 April - 13 Mei 2018.

Katanya, pemilihan 'Giveaway' ini dibuat berdasarkan cabutan bertuah, maka bagi Del sendiri pemilihan ini sangat adil. Tapi lagi bagus kalau Siqahiqa buat LIVE STREAMING semasa cabutan ini dijalankan. Cuma pendapat sahaja haha. Mesti lagi meriah. Huhu

Apa-apa pun bagi anda semua nak sertai 'Giveaway' ni, boleh sahaja tekan pada banner di atas yang cantik tu terus ke link blog Siqahiqa. Semua syarat-syarat yang mudah berada di situ. Selamat mencuba!

17 comments:

  1. Good luck del. Semoga ada rezeki nanti.

    ReplyDelete
  2. TQ Del join giveaway Siqah. Pantas tau :D Good luck :D
    Plan juga nak buat live atau video masa cabutan bertuah nanti. Tengok dulu camne kalau ada orang membantu dalam cabutan. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak ajak Del tlong pegang mangkuk cabutan bertuah pun boleh..hahahha

      Delete
  3. Goodluck del.
    Kalau free, jom lah join giveaway kat annursyuhadah.com 😉
    http://www.annursyuhadah.com/2018/04/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah-dot-com.html?m=1

    ReplyDelete
  4. ok gud luck..
    Akak mai singgah polo

    ReplyDelete
  5. singgah sini & follow! Goodluck Del :D

    ReplyDelete
  6. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. Good luck ye... CM singgah dr GA yang sama :)
    | CM si penulis blog |
    Follow #87

    ReplyDelete
  9. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  10. Hi! Fatina singgah dari segmen yg sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. Semoga berjaya.. Salam perkenalan.. Done follow sini..

    ReplyDelete
  12. Hana balas kunjungan!! ^^ thank you sudi follow blog Hana :D

    ReplyDelete
  13. Hai,
    jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/update-segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Babab.net

Terbaru ! dari cakapsinilah.com

Lirik Lagu: Halimunan - Masya Masyitah

Title : Halimunan Artist : Masya Masyitah Composer: Omar K , Blaine Bakri , John Jeevasingham Lyricist: Omar K, Blaine Bakri ...