Follow & Like

follow me on pinterest find us on facebook follow us on instagram follow me on twitter follow me on youtube

Thursday, 3 May 2018

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures


Sedang Del asyik melawat blog-blog yang ada, tiba-tiba muncul pula entri mengenai segmen 'Giveaway' terbaru yang di reka khas oleh blogger yang bernama Farah. Tajuk segmen 'Giveaway' yang dibuat olehnya ialah 'Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures'.

Syarat yang dikenakan untuk memenangi hadiah yang bakal diberi oleh blogger manis kita cuma semudah 1,2 dan 3. Del yakin anda semua boleh ikut syarat-syarat yang dibuat. Pertama sekali, anda perlu 'follow' blog Farah, kemudian 'follow' pula akaun instagram Farah.
Setelah selesai follow kedua-dua akaun tersebut anda wajib buat entri pasal 'Givaway' yang dibuat oleh Farah dan kemudian muat naik sekali banner yang direka oleh beliau bersertakan link url segmen 'Giveaway' tersebut. 

Ha! mudah sahaja kan. Macam makan kacang jer. Da selesai semua, link kan entri anda semua pada ruang komen segmen Givaway pada blog Farah. 'Giveaway ini berlangsung dari 1 Mei 2018 - 30 Jun 2018. Mengenai teka-teki yang geli-geli dibuat oleh Farah pada akhir entri 'Giveaway' tu mengenai suara penyanyi mana kesukaan beliau Del cuba jawab, JAWAPAN dia Del sendri tak tahu, tapi mesti ada kena mengena dengan Korea. Blogger Farah ni Del rasa peminat artis korea banyak juga entri mengenai artis korea. ahahha

Nak Join  'Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures' ? Boleh klik pada Banner di atas.

Selamat berkenalan blogger Farah,
Del Asyraf.

7 comments:

  1. Good luck Del! Siqah dah bookmark giveaway ni. Nak join jugak nanti :)

    Nway, jemput join giveaway Siqah kalau ada kelapangan 🙈

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
  2. Hi Del!

    Thanks for joining this humble giveaway of mine. Good luck!

    &

    Salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome sis Farah, nice to know you :))

      Delete
  3. mudah sangat ni! Nak join jugak lah :D

    ReplyDelete
  4. Goodluck!
    Wanie dtg dari segmen yg sama :D
    Salam perkenalan ❤

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Babab.net

Terbaru ! dari cakapsinilah.com

OST Filem: AQUAMAN

OST Filem: AQUAMAN          l        Hai semua, semalam Del da tengok wayang cerita Superhero terbaru iaitu Aquaman. Pendapat Del, ce...