Follow & Like

follow me on pinterest find us on facebook follow us on instagram follow me on twitter follow me on youtube

Monday, 14 May 2018

Blog Cakapsinilah Di 'Review' Oleh Blog Aerillhassan!


Salam buat pembaca blog Del. Beberapa minggu yang lepas Del telah menyertai segmen yang dibuat oleh blogger Aerillhassan untuk 'Review Blog Mei 2018'. Del cubalah mana tahu blog Del dapat direview oleh blogger kacak kita. Del sertai pun mengikut syarat-syarat yang ditetapkan oleh blogger Aerillhassan. Syarat dia mudah sahaja cuma perlu 'Like' dan 'Follow' sahaja, lepas itu komen link blog pada beliau. 

Pada 14 Mei 2018, blogger kacak kita telah mengumumkan senarai pemenang blogger yang bakal di'Review' oleh beliau. Nak tahu? anda semua boleh klik sini . Tak sangka pula blog Del terpilih untuk di'Review' oleh beliau. Ini memberikan Del semangat untuk menruskan penulisan blog apabila tahu Blog Cakapsinilah terpilih bersama 4 blogger yang lain. Tahniah juga buat mereka.

Untuk blogger Aerillhassan, terima kasih kerana membuatkan segmen sebegini. Dengan cara ini, blogger lain juga dapat mengenali blog Cakapsinilah dan blogger lain lebih lagi. Ini merupakan satu platfom baru buat Del. Semoga blogger Aerillhassan dapat membuat banyak lagi segmen-segmen sebegini. Terima kasih.

Akhirnya Berjaya Juga !!


3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Babab.net

Terbaru ! dari cakapsinilah.com

Heritage Trail Ipoh

Hai semua pembaca. Sekian lama Del berdiam diri. Ada ke yang menanti update daripada blog Del ni  cakapsinilah.com (tak da pun, jangan peras...