Follow & Like

follow me on pinterest find us on facebook follow us on instagram follow me on twitter follow me on youtube

Friday, 4 May 2018

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com


Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.

parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.


Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

So selamat berjaya ye korang!

  • Soalan : AS menyambut uangtahun perkahwinan yang ke?

              
  • Jawapan : Ulangtahun Yang Ke-6 pada 26 Mei ini (26 Mei 2012 - 26 Mei 2018) :) 


Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^


8 comments:

  1. nanti nak join lah! Goodluck tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. join jer dapat tak tu nasib..hehe

      Delete
  2. Terima kasih Del kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

    Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

    ReplyDelete
  3. Salam singgah daripada saya.. =) Semoga awak berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

    https://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete

  4. Singgah sini dari :-

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    Jemput untuk sertai giveaway terbaru
    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Babab.net

Terbaru ! dari cakapsinilah.com

Lirik Lagu: Halimunan - Masya Masyitah

Title : Halimunan Artist : Masya Masyitah Composer: Omar K , Blaine Bakri , John Jeevasingham Lyricist: Omar K, Blaine Bakri ...