Follow & Like

follow me on pinterest find us on facebook follow us on instagram follow me on twitter follow me on youtube

Monday, 9 July 2018

Blog Segmen: Blog List Segment - August Edition by DA

Blog Segmen: Blog List Segment - August Edition by DA
Banner Segmen

Blog Segmen: Blog List Segment - August Edition by DA   l   Salam buat pembaca blog Del cakapsinilah.com . Pada Mac yang lalu, Del telah mewujudkan blog cakapsinilah.com bertujuan untuk meluangkan masa dengan berkarya, berkongsi pengalaman dan juga untuk menambah kenalan. Sebab itulah, blog cakapsinilah direka oleh Del. Hampir 5 bulan Del mewujudkan blog ini, Del telah pun mengumpul followers serta pembaca yang agak bagus juga dari segi pencapaian Del (hehehe bangga diri jap). Terima kasih diucapkan buat anda semua yang menyokong Del, sama ada yang mengenali mahupun tidak.

Dengan ini, sempena bulan Ogos, Del akan menganjurkan segmen khas buat blogger yang ingin mengenali diri Del serta untuk menambah kenalan Del. Segmen ini, merupakan segmen pertama yang direka oleh Del.  Segmen ini diberi nama Blog List Segment - August Edition by DA . Harap-harap ada lah blogger yang nak sertai segmen kecil-kecilan Del ni. Untuk menyertai segmen bloglist ni, anda boleh rujuk syarat-syarat mudah di bawah.


Syarat-Syarat  Sertai Segmen Blog List Segment - August Edition by DA 
* Terbuka kepada semua blogger MALAYSIA *
1. Buat 1 entri yang bertajuk "Blog List Segment - August Edition by DA" . Tak kisah berapa patah perkataan asalkan ada.
2. Letak banner di atas pada entri anda dan backlink kan ke entri ini.
3. Follow blog cakapsinilah.com dan Like 'Facebook Page' cakapsinilahbyDA  supaya mudah untuk anda mendapat 'update' terbaru dari blog Del.
4. Tinggalkan URL entri anda tadi dekat ruang komen di bawah.

Penyertaan ini dibuka pada 10 Julai 2018 sehingga 29 Julai 2018. Senarai blog akan dikeluarkan pada 1 Ogos 2018 dan akan dipamerkan dalam cakapsinilah.com selama sebulan. Mudah sajakan untuk sertai segmen Del ni. Selamat bersegmen dan selamat berkenalan semua ! ✌

18 comments:

  1. Assalamualaikum, saya datang support dan join..

    http://www.shikinrazali.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  2. Jemput singgah entry terkini ejulz :
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/misha-omar-sampai-bila-ost-jangan-benci.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/aktiviti-badminton-7-julai-2018.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/mari-belajar-bahasa-sarawak-part-16.html

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  3. saya join ya

    http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  4. pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2018/07/blog-segmen-blog-list-segment-august.html

    ReplyDelete
  5. MN join

    https://misynellynelissa.blogspot.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  6. Saya join

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html?m=1

    ReplyDelete
  7. join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  8. Jojn segmen awak :D

    http://www.farhanajafri.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  9. Sslam singgah. Saya join

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/07/blog-segmen-blog-list-segment-august.html

    ReplyDelete
  10. om join :)

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  11. qis joined! :)

    http://balqisbutnotbalqis.blogspot.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  12. hai Del. aida join :)
    http://www.adianiez.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  13. https://akuainkausiapa.blogspot.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  14. http://www.aimisyahirah.com/2018/07/blog-list-segment-august-edition-by-da.html

    ReplyDelete
  15. singgah follow, tak dan nak join..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw thanks, next time join yer..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Babab.net

Terbaru ! dari cakapsinilah.com

Senarai (OST) Drama: Cinta Bukan Kristal

Senarai (OST) Drama: Cinta Bukan Kristal                        l                            Hai semua, macam mana dengan drama terbaru n...

Paling Popular & Terlajak Laris !