Follow & Like

follow me on pinterest find us on facebook follow us on instagram follow me on twitter follow me on youtube

Monday, 30 July 2018

Blog Segmen: Blog List Segment - August Edition by DA (TAMAT)


Blog Segmen: Blog List Segment - August Edition by DA (TAMAT)   l   Syukur, segmen yang Del sendiri jalankan buat pertama kali akhirnya, telah menamatkan tempoh penyertaan pada 29 Julai 2018. Bagi sesiapa yang telah menyertai segmen blog list Del, Del ingin mengucapkan terima kasih untuk anda kerana telah menyokong segmen Del kali ini. Bagi yang tak sempat atau, yang tak berpeluang untuk menyertai segmen ini tidak mengapa. Anda semua masih boleh sertai segmen Del akan datang.

Bagi yang telah menyertai, anda boleh semak senarai 'blog list' di ruang yang disediakan di sebelah kanan. Senarai akan dikeluar pada 1 Ogos 2018. Tahniah buat anda! dan terus menyokong Del sebagai blogger anda :D

daripada,
Del Asyraf

4 comments:

  1. tak sangka dah sampai tarikh tamat, nanti nak bw semua peserta yang join lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh nanti Del share kan yer :D hehe

      Delete
  2. Replies
    1. hehe takpa, next time Del buat lagi :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Babab.net

Terbaru ! dari cakapsinilah.com

Senarai (OST) Drama: Cinta Bukan Kristal

Senarai (OST) Drama: Cinta Bukan Kristal                        l                            Hai semua, macam mana dengan drama terbaru n...

Paling Popular & Terlajak Laris !