SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

 SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ   l   Salam buat pembaca blog Del. Untuk hari ini Del nak berkongsi tentang segmen baru yang Del sertai iaitu SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ . Buat pengetahuan anda Del baru jer disapa oleh blogger Ejulz untuk sertai segmen beliau. Ini kerana, Ejulz telah pun menyertai segmen yang Dibuat oleh Del sendiri. Segmen Del diberi nama Blog List Segment - August Edition. Ha! bagi yang belum menyertai segmen blog list Del tu jemput la masuk tambah-tambah rakan.

Tujuan yang sama buat Del sertai segmen Ejulz ni untuk, menambah rakan blogger baru. Hai ! Ejulz selamat berkenalan. Kalau anda semua nak sertai boleh sertai sekarang. Masih ada masa lagi, sebab segmen beliau ni akan di tamatkan pada 31 Julai 2018. Dengar-dengar hadiah lumayan bakal diberi oleh 4 orang blogger yang hebat. Kalau nak tahu boleh klik banner yang disediakan oleh Ejulz sempena segmen beliau.

Dalam segmen yang Ejulz buat, beliau suruh menyatakan kerja sambilan apa yang sedang/rancang/kesukaan yang akan dibuat oleh peserta. Sebabnya, Ejulz nak tahu. Buat masa sekarang Del tidak buat sebarang kerja sambilan, tapi bagi yang mahu Del membantu mereka Del ok jer. Kalau diberi peluang Del lebih minat untuk menerima tempahan membuat banner atau pun kerja-kerja kreatif. Sebabnya, kerja kreatif memang minat Del dan Del pun boleh dikatakan tergolong dalam graduan jurusan kreatif. Tak kesah lah kreatif apa pun kalau suruh Del menyanyi pun boleh. Kalau nak dengar boleh follow instagram Del sendiri dekat ruang sosial media.

Ok rasanya itu sahaja untuk entri kali ni. Buat Ejulz dan rakan-rakan, selamat berkenalan dari Del blogger Cakapsinilah.com . Kalau ada rezki kita boleh kolaborasi. Terima kasih sebab buat segmen ni untuk kami :)))

5 Comments

  1. salam perkenalan jugak dari ejulz. terima kasih sudi join.. nanti semak senarai k.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  3. gud luck .jemput join GA https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html?spref=fb

    ReplyDelete