Follow & Like

follow me on pinterest find us on facebook follow us on instagram follow me on twitter follow me on youtube

Friday, 10 May 2019

Salam Ramadhan, Sesungguhnya2019

Salam Ramadhan, Sesungguhnya2019                l               Hai and Assalamualaikum semua. Apa khabar buat semua pembaca blog Del. Dah hampir seminggu kita menyambut bulan ramadhan kan. Macam mana dengan ramadhan anda semua okay tak?.

Dikesempatan ni, Del sendiri nak ucapkan salam ramadhan buat semua yer. Maaf kalau ada salah silap. Maaf juga sebab dah lama betul tak update entri dekat sini. Sebab selalu dekat ig je. So bagi sesiapa yang belum folow ig Del boleh follow dekat sini yer @del_asyraf . Deakt situ korang akan mengetahui lebih tentang perkembangan Del. Kalau nak tanya apa-apa pun boleh asalkan Del boleh bantu korang dan menjawab persoalan korang. Sebelum ni ada pelajar lepasan SPM yang bertanyakan pendapat untuk sambung belajar melalui ig. Terima kasih sebab bertanyakan.

Oh ya dalam sibuk-sibuk tahu tak tengah trending tentang lagu nasyid yang bertajuk Sesungguhnya. Sebelum ni lagu ni pernah dinyanyikan oleh kumpulan Raihan kan. Tetapi bagi tahun 2019 ni mereka keluar lagu tu semula dengan artis lain pula iaitu Alif Satar. Best lagu ni, teringat masa zaman sekolah rendah dulu dengar lagu ni. Kalau nak dengar dengar kat bawah ni Del kongsikan dekat korang.


Okay rasanya tu Del nak kongsi dan selamat berpuasa !.

4 comments:

  1. sesungguhnya memang merindui zaman kegemilangan kumpulan Raihan dulu dengan lirik dan hasil karya Nazrie ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..
    saya sudah follow anda

    Jom follow blog www.iyaseo.id

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Babab.net

Terbaru ! dari cakapsinilah.com

Heritage Trail Ipoh

Hai semua pembaca. Sekian lama Del berdiam diri. Ada ke yang menanti update daripada blog Del ni  cakapsinilah.com (tak da pun, jangan peras...